ΜΠΙΡΑΤΣΗΣ – Η τέχνη στην πέτρα

Υπηρεσίες

Σήμερα η χρήση πέτρας στη δόμηση εφαρμόζεται ευρύτατα σε εξοχικά και σε κύριες κατοικίες, ενώ, ως επένδυση, προτιμάται για διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Χρησιμοποιείται, επίσης, για την κατασκευή φραγμάτων, ως εσωτερική και εξωτερική επένδυση τοίχων, ως διακοσμητική επένδυση τμήματος τοίχου, ως πλακόστρωση και ως επένδυση σε τζάκια και κτιστούς φούρνους.

Σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα, οι πέτρινες κατασκευές είναι πλέον μικτές και συνδυάζονται με άλλα υλικά, όπως το οπλισμένο σκυρόδεμα, το τούβλο κ.α.

Ο Μιχάλης Μπιράτσης με το εξειδικευμένο συνεργείο του, αναλαμβάνει εργασίες δομής και επεξεργασίας πέτρας σε όλες τις εφαρμογές της, όπως επενδύσεις, τζάκια, παλαιά τούβλα, πεζοδρόμια, Εκκλησίες και Ναϊδρια, μαντρότοιχοι, πλακοστρώσεις, μάρμαρα κ.α.

Ειδικότερα:

Εκκλησίες
Αναλαμβάνουμε την ανέγερση Ιερών Ναών με πέτρα, μικρά Εκκλησάκια, μάντρες σε Εκκλησίες και Μοναστήρια, διακοσμητικά, συντήρηση παλαιάς πέτρας, ανακαίνιση παλαιάς κατασκευής, Εξωκκλήσια, ιδιωτικά Εκκλησάκια κ.λπ.

Πέτρινα Σπίτια
Οι πέτρινες κατασκευές κατοικιών είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είναι μια τέχνη, η οποία θέλει πολύ μεράκι και αγάπη για τον τόπο αυτό και τα υλικά που διαθέτει.

Επενδύσεις Κτιρίων
Η πείρα μας στον χώρο των πέτρινων κατασκευών μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε υπερήφανοι για τις κατασκευές μας.

Αναπαλαιώσεις
Αναπαλαιώνουμε κατοικίες και εξωτερικούς χώρους, χωρίς να αλλοιώνουμε τον χαρακτήρα και την αρχιτεκτονική τους.

Διακοσμήσεις Καταστημάτων
Η πέτρινη διακόσμηση ενός καταστήματος ή επαγγελματικού χώρου είναι τέχνη. Εμπιστευθείτε μας και θα δείτε τον χώρο σας με άλλο μάτι!

Εγγυημένη εργασία και συνέπεια στον χρόνο παράδοσης του έργου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και περιηγηθείτε στα δείγματα με τις εργασίες μας